Over Royal Senegal

Royal Senegal biedt u eerlijke, no-nonsense informatie over accommodaties en reisbestemmingen.

Royal Senegal doet uitgebreid onderzoek in reisgidsen, op internet en/of op locatie. De vaak sterk uiteenlopende meningen van vakantiegangers op beoordelingssites als Zoover, TripAdvisor, Vakantiepanel en Booking.com worden gewogen en samengevat. Hiernaast wordt de beoordeling verrijkt met nuttige informatie, die bijvoorbeeld wordt verkregen door bestudering van de ruime omgeving van de accommodatie.

U hoeft geen moeite meer te doen om relevante reisinformatie te verzamelen want dat heeft Royal Senegal voor u gedaan.

Bekijk hier onze actuele Senegal aanbiedingen

Disclaimer

Royal Senegal is onderdeel van Royal Vakanties en eigendom van RAWe BV.

  • Royal Senegal biedt een online zoekdienst voor eerlijke, no-nonsense informatie over accommodaties en reisbestemmingen. Met Royal Senegal wordt geen overeenkomst gesloten. Dit doet u met de touroperator of het online reisbureau waar u uw reis boekt.
  • Royal Senegal brengt geen extra kosten in rekening. Van de reisaanbieder ontvangt zij voor haar werkzaamheden een bescheiden bedrag/percentage van de reissom.
  • Alle op deze website aangeboden informatie is onder voorbehoud van typefouten. De geplaatste foto's op deze site zijn voorbeeldfoto's waarmee we u een zo betrouwbaar mogelijk beeld van de situatie trachten te geven. In werkelijkheid kan de situatie echter verschillen. Royal Senegal kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld. Royal Senegal accepteert geen enkele aansprakelijkheid in verband met eventueel verkeerde, door ons geboden of van derden verkregen informatie.
  • RAWe BV is gevestigd in aan de Frankenstraat 3, 2582 SC te Den Haag. Het KvK-nummer is 61389951 en het BTW-nummer is NL854322152B01. Contact opnemen is uitsluitend mogelijk via het contactformulier op deze pagina.

Contact met Royal Senegal

Contact opnemen? Dat kan. Gelieve gebruik te maken van onderstaand contactformulier.